torsdag 16 april 2009

Luktar rök, men gillart

Ikväll har vi hängt nere vid bryggan här i Fårösund. Grillat marsmallows (ja, de tycker jag är en definitionsfråga om det räknas som godis alltså) kollat på solnedgång, kickat boll och hängt. Det var soft, dock luktar jag inte så gott just nu men det var det värt.
Dagen började med sovmorgon och återigen vaknade jag av mig själv ett par minuter innan väckarklockan startade. Det måste ju vara bland det bästa... Iaf när man orkar ta sig upp istället för att slummra till nån minut för att sedan vakna på helt fel sida...
Vi skulle spela in Liv's låt idag. Jag fuckade upp det. Sen turades vi om att fucka upp det. Sen satte jag en någolunda inspelning, kom på den fantastiska idén att dubba gitarren och då kan jag meddela mina vänner att den inspelningen blev top notch. Underbart.
Efter detta styrde jag longboarden till Johan och lånade hans batteriladdare för att försöka få igång mitt skrälle till bil... Jackade i kontakten och inte helt oväntat gick larmet igång. Check, det var ju ändå ett bra tecken. Ett dåligt tecken dock var att indikationslamporna på laddaren inte ville börja lysa, men wtf tänkte jag och lät den stå...
Sedan satt jag och softade på våran ramp. Softning på hög nivå om jag får säga det själv. Hade dörren som vindskydd, (check) och sen lyssnade jag på MNK, och ett program av Christer. Livet lekte.
Gick och käkade på markan. Carro och jag var förutseende och tog med oss trockadero i och med att på menyn idag bjöds det på tacos. Mums.
Sen rullade jag till ICA där jag mötte upp Johan och Sigrid och vi införskaffade oss engångsgrill och andra förnödenheter. Styrde kosan ner mot bryggan, och där bjöds det på mer softning. Ah...
Lite kallt på slutet, men det ordnade sig när jag tog en kopp te när jag kom hem. Ska erkänna att det skar lite i hjärtat när jag plockade fram vinterjackan som jag la undan i helgen. Är dock väldigt glad att jag tog den jackan alltså.
Kom hem och skulle kolla till mitt fanskap. Tog av laddaren och försökte låsa upp bilen. Ingen reaktion. Låste upp den, satte nyckeln i tändningslåset, stendöd. Crosscheck and report. Lämnade den över natten iaf, får se om det hänt nått tills imorrn... Annars blir det nog till att införskaffa ett nytt batteri.
Att bero på batterier, läs min kusin Sara's blogg. Den är underhållande om man gillar att läsa om bilar (Forden framförallt) som kronglar.

Inga kommentarer: