tisdag 30 juni 2009

Mineralvatten

För nått år sedan trodde jag verkligen inte att jag någonsin skulle lära mig att dricka mineralvatten. Men nu kan jag inte vara utan det!
Jag har aldrig varit en tjej som köper en 50 cl's läskflaska bara sådär. Men sen jag lärde mig att dricka mineralvatten så händer det allt oftare.
Min första kontakt med mineralvatten måste väl vara Shio, som egentligen var en läsk, bara att den var genomskinlig så den såg mycket nyttigare ut. Persika, den var inte att leka med. Men så slutade Carlsberg med den.
Pain.
Men nu har ju Bonaqua kommit med en smak av persika, och jag kan meddela att den inte alls smakar helt olikt Shio. Kommer inte ihåg så väl men jag tror dom är ganska lika. =)
Började hur som helst för nått år sedan att dricka Bonaqua med päronsmak. Den smakar egentligen inte som vanligt mineralvatten.
Började sedan att dricka Ramlösa och Loka med festliga smaker.
Hos Loka kan man för övrigt vinna en resa med äventyrsresor. Det finns en kod på sin Lokaflaska och sen ska man snurra flaskan och hoppas på turen.
Man kan ju alltid hoppas!

Mina favoriter:
Loka skogsbär
Loka päron
Loka smultron/citron
Loka hallon/grape
Ramlösa blåbär
Ramlösa skogshallon
Ramlösa mango
Ramlösa granatäpple

Jag har alltid tyckt att det ser så otroligt frächt ut med folk som dricker mineralvatten, men trodde som sagt aldrig att jag skulle lära mig dricka det. Det var ungefär likställt med kaffe, men jag lyckades. Vem vet, en vacker dag kanske jag till och med lär mig att dricka kaffe?

1 kommentar:

Moster K sa...

Grattis på födelsedagen Lina önskar vi på Gruvberget!
Stor Kram!