söndag 14 juni 2009

Hej igen!

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, men i och med att jag varit så dålig med att uppdatera tänkte jag ta mig några minuter och skriva vad som händer här. =)
Igår kom ja till Alingsås vid två, då åkte vi på systemet och sen på ICA. Kom hem och fick pizza av Gabis underbara familj!
Sen drog vi in till Götet och gick på en gay-klubb som hette Gretas. Jag hade aldrig varit på gay-klubb innan. Det var annorlunda, men jag hade väääldigt trevligt. Jag är ganska grym på låttexter, och bara man kan låttexterna till dom vanligaste slager-låtarna älskar alla bögar en =)
Dansade som om det inte fanns någon morgondag, men sen var det dags att åka hem :( Jag och Maja stannade lite längre, för Emelie och Gabi stack på donken innan tåget gick. När det var dags att dra sig ringde Emelie och jag å Maja gick från Gretas. Ingen av oss hade en aning om vart stationen låg, men ändå hittade vi dit på nolltid! Det var sjukt!
Gay-klubb alltså. Jag som straight känner mig en aning missanpassad. Mina vänner är ju inte straighta och således har dom ett annat öga för saker och ting inne på stället. Jag har ingen som helst aning hur man ser på folk om dom är straighta eller inte. Kom på den briljanta idén att innan man kommer in på en gay-klubb så får man en stämpek där det står vad man är. Det skulle i alla fall underlätta för sånna som mig =)
Idag åkte vi in till götet igen och träffade underbara Liv! Vi gick och käkade sushi, var inte så sugen på sushi när jag stod i kön... Frågade Liv om jag verkligen ville ha sushi, "det är klart" blev svaret.. Sen när jag fick min tallrik med 12 bitars sushi förstod jag inte varför jag tvivlat. Mmm!!
Så var vi på bio. Tack till Beccy för en biobiljett och tack till bror för två stycken! Emelie, Gabi och jag är tacksamma att vi slapp betala 105 kr som bio tydligen kostar idag.
Vi kollade på Änglar och Demoner mycket festlig film! Dock ganska komplicerad och jag hängde inte riktigt med hela tiden, men på slutet ordnade allt upp sig.
Sen hamnade vi på Gretas igen, fick skjuts hem av Gabis gamla "Indibandy" kompis Sandra.
Nu blire sängen och sen imorrn ska jag in till Götet och gå på Liseberg med Anna och David. Shit vad länge sen jag träffa Anna, det var nog på Creedence-kvällen på Folkan nån gång i vintras...
Det kommer inte bli så mkt bloggande dom närmsta dagarna i och med att mitt trådlösa bredband kostar skjortan i Norge. Men Anna har en dator iaf som jag kanske kan låna lite =)
Funderar bara på när jag ska åka hem. Känner att de inte finns nått klockrent alternativ på midsommarfirande hemma, så antingen att jag stannar i Fredrikstad, eller att jag följer med mamma och pappa till Gruvberget och åker lite flotte kanske? Vad tycker ni? Nån annan ute i landet som har nått trevligt på G?
Gnatt

2 kommentarer:

moster K sa...

såklart att du ska åka flotte....

Jonas Rask Samuelsson sa...

Det finns två parboende som också söker nöjen för midsommar. Dock är vi troligen utan bil då den är kapuutski och inte blir lagad inför helgen. Ett alternativ är hälsingland, grill och traditionellt med nattliga bad osv...ett annat är uppfinningsrikedom?