tisdag 12 oktober 2010

Pluggipluggi

Jo, de e ju som de ja gör nu för tin.
Idag fortsatte vi. Jag fick ett till monsterkapitel att läsa igenom och anteckna till. Gick helt ok ändå, förstår mer och mer! :)
Satt kvar på bibblan å pluggade till kl sju. Gick ner på stan och handlade lite mat. Lagade middag (och lunch tills imorrn) å nu ligger jag på sängen och kollar på fotbollen. Har kanske en timmes plugg kvar idag så det ska jag ta tag i snart. Tänkte att man kan ha fotbollen på i bakgrunden och kolla på reprisen när det händer nått spännande.


Här är jag på biblioteket igår

Jo, kom att tänka på en sak när jag satt och pluggade. När jag var mindre kunde jag inte plugga (läsa) när jag lyssnade på musik, men förra året började jag så smått att lyssna på instrumental musik medan. Och detta fungerade utmärkt. Så dom senaste dagarna har jag lyssnat på Detektivbyrån medan jag pluggat.
När jag lessnade på Detektivbyrån började jag lyssna på John Frusciante. De flesta av hans låtar har text, men den är inte så central i helheten så det funkar också bra. Och nu på eftermiddagen/kvällen lyssnade jag på José Gonzales och Muse. Också musik där musiken spelar en större roll än texten. Så, hit me om ni har några fler bra artister med musiken i huvudrollen!

2 kommentarer:

ester-lisa sa...

Vad är det du studerar? Har lite missat det :s

Lina Lidén sa...

Läser en fristående kurs som heter svensk och internationell turism. :)