tisdag 6 mars 2012

Besviken

Skulle på studiebesök på ortodoxa kyrkan idag. 18:15 började mässan som vi skulle observera. 19:00 började mitt favoritpass på Friskis. Såklart skulle jag inte hinna med båda. Det är ganska svårt att få plats på passet för det är väldigt populärt. Och min grupp har velat fram och tillbaka när och var vi ska gå på studiebesök så jag ville inte avboka platsen i onödan. Men det fick jag betala för idag. 1,5 timmar innan kom jag på att det nog var dags att avboka passet. Men då går det inte! TVÅ timmar innan måste man avboka, hur sjukt är inte det? En timme innan tycker jag borde räcka? Happ, så då fick jag en prick i systemet. Vilket jag inte gillar, jag vill vara prickfri.
Hur som så var vi på mässan i alla fall, tog en fika efteråt och pratade igenom vad vi observerat. Vi fikade på Storken, hade aldrig varit där förut. Dyrt kaffe (24 kr) men rätt så mysigt om än mycket folk och rätt så högljutt.
Cyklade till friskis, hade satt ihop en spellista som jag tänkte skulle vara perfekt till mitt egna spinningpass. Hade kollat upp BPM på olika låtar och tänkt lite hur jag skulle genomföra olika intervaller osv. Så satte jag mig på cykeln och började trampa. Men den var helt skev, det liksom diffade i tramporna så man inte kunde ta ett jämt tramptag, och ännu värre blev det om man försökte stå. Provade nästa cykel, inge bättre. Letade upp en tredje cykel och en fjärde å bestämde mig för att den tredje var minst skev och började trampa. Gick okej så länge man satt ner men man vill ju gärna variera sig lite så jag körde ett par låtar och sen ställde jag mig vid en simulator för stavtag. Det var kul och jag stakade 2,5 km på 15 minuter.
Sa till i repan iaf att dom borde kolla över cyklarna och serva dom.
Nu sitter jag här med en kopp te och ska bara kolla av internet innan jag hoppar i duschen och nattar mig.
Hörs

Inga kommentarer: