tisdag 4 september 2012

Tisdag

Idag var det strålande väder på förmiddagen och jag tog mig ut på en promenad. På min runda satt grannen och lapade sol på sin nya altan som jag var tvungen att inspektera. Påminnde även grannen om den stundande grillfesten/invigning av våran nya uteplats till helgen. Kommer bli supertrevligt och jag ska laga massor av sinnessjukt god mat.
Väl hemma blev det lite bråttom, ställde i ordning en kopp MBC, som jag fick dricka i bilen då jag skulle till tandläkarn i Järpen. Väl framme med fem minuter till godo fick jag vänta i 20 minuter efter min tid, men de va lugnt hade ingen speciell tid att passa. Satt och läste om nya V40 samt om aotuzug ur Teknikens värld.
Inne hos tandläkaren hände inget, som vanligt blir jag uppmanad att använda tandtråd. Vilket jag som vanligt kommer vara duktig med den närmsta veckan, sedan kommer det rinna ut i sanden. Jag känner mig själv.
När jag kom ut från tandläkarn spöregnade det och blåste storm nästan. (Fjällvädret är nyckfullt som man brukar säga)
For på Ica och skickade iväg två böcker som jag sålt samt handlade lite. Personen i kön efter mig var min gamla högstadielärare. En lärare jag verkligen tyckte om. I högstadiet sa han alltid att han tyckte jag skulle bli advokat. Nä, det vet jag i alla fall att jag inte vill bli.
Blev hur som helst lite nervös? Vågade inte prata med honom då jag tänkte att han ändå inte kände igen mej. Töntigt egentligen, han hade ju kommit ihåg bara jag sagt vem jag var.
Jaja, skönt ändå att inte behöva: "nä, just nu gör jag ingenting bor hemma hos mamma å pappa och funderar" typ.
Hade redan sagt den meningen två gånger idag (till grannen och en bekant på folktandvården) så det fick väl räcka.

Till middag idag ska jag tina lite pannbiffar, steka vitkål och stuva med kokosmjölk samt krydda med örtpeppar och tamari. Mums

1 kommentar:

........ sa...

Va? Taklagsfest?
Det har vi inte hört nått om ;)

/Annica