onsdag 11 juli 2012

En tisdag

Idag var jag först i stan shoppade lite blandade saker.
Hittade en kjol på Gina (Y), köpte ett set strängar till min nyligen ärvda fiol, en slide till min gitarr (ska nu lära mig att spela detta solo) sedan inhandlade jag impregnering till mina gummistövlar som liksom blivit torra.
Sen sprang runt å kikade på en Jämtlandsring bland annat. Synd att den inte är lika kommersiell som Gotlandsringen, jag köpte min för 150 spänn och billigaste Jämtlandsringen går på 895 spänn. Synd att jag precis fyllt år...
Mamsen å papsen skulle va kvar i stan längre så jag passade på att åka hem med Lotta.
Va hem en sväng, å sen skulle jag ta cykeln till Lotta. Berättade jag förresten om sist jag skulle va så duktig å cykla till Lotta och fick punka? Tack för den liksom. Hade iaf lagat punkat men inte pumpat eller satt tillbaka däcket så jag fixade det innan jag cyklade ner.
Farmor ringde förresten på vägen hem från stan å undrade hur de såg ut där en gammal väg låg förut, så kameran fick följa med och jag dokumenterade detta till henne innan jag fortsatte min färd på cykeln ner till Lotta. Ska dra iväg ett sådant här med resultatet. Sinnessjuk bra grej, finns som app dessutom.
Så gick vi ut på promenix och kameran fick följa med

Smultronen snaaaart mogna
(Smultronskörden ifjol var tidigare och bättre 1 & 2)


Två långbenta typer


Efter promenaden fikade vi och spelade 30 och Yatzy
En mycket trevlig tisdag om jag får säga det själv

Förresten har bror min, Erik kommit hem på semester och imorgon ska vi gå ut på promenad (i koppel?).

Inga kommentarer: