onsdag 9 maj 2012

Men cha!

Idag när jag vaknade så öste regnet ner, så jag var inte pepp på någon morgonpromenad. Satte mig och författade på min uppsats istället.
När klockan slagit två (deadline för att maila till handledaren) tog jag tag i och städade rummet. Sen hade jag fått ett sms om att jag hade ett paket att hämta ut på Ica, då jag går förbi Ica på min vanliga morgonrunda tänkte jag att jag kunde ta min morgonrunda på eftermiddagen istället. Sagt och gjort. Blöt blev jag då det regnade.
Sen lagade jag middag och sedan cyklade jag på Carolina och kopierade lite artiklar jag ska använda i uppsatsen. En jobbig sak hände sen såg jag. Hade alltså beställt fram två tidsskrifter ur magasinet (alltså en människa måste gå och hämta dom och efter 24 timmar ligger dom på en hylla i ens namn och får man kopiera ur dom) Kopierade allt och sedan for jag på dansavslutningen. Var lite tidig, så jag tänkte sätta mig ner och läsa innan vi började. Då inser jag att jag missat kopiera två sidor. Underbart kul! Vettefan hur jag ska göra alltså... Ska nog beställa den igen så får den ligga där och om jag har vägarna förbi kan jag kopiera den men pallar nog inte dra dit enkomt för det iaf.
Jaja nog om detta. Dans då, superkul ikväll! Nu börjar jag ha lite koll på danserna alltså. Dom danser jag känner jag kan är: Bingsjöpolska, polka, snoa, hambo och schottis. Mazurka däremot har jag lite problem med... Sen har vi lärt oss en annan slags polska som jag inte kommer ihåg nu vad den heter, men den kan jag ibland. Det handlar ju lite om att hamna med en bra danspartner också. It takes two to tango så att säga.
Just nu bakar jag fröknäcke. Har bara gjort det en gång innan, och då blev det bra, denna gången höftade jag lite mer, får se hur det blir... Har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra med maten i Rom än, men tänkte ta med mig knäckebröd så jag kan äta en LCHF-frukost om jag vill. Vi har ju frukost på hotellet, men av bilderna att döma är det bara croiassanter och kakor i princip. Men förhoppningsvis finns det smör och ost i alla fall...
Oj, länge sen jag skrev såhär långt.. Ni får väl en bild också bara för att ni varit så duktiga att läsa :)
En solig dag i Venedig 2007
Oj vad sugen jag blev på att bli blond igen...?

Inga kommentarer: