tisdag 26 mars 2013

Tisdag

Idag låg jag kvar ganska länge i sängen, såg att vädret var ok men det blåste småjävlar så jag satte igång gårdagens avsnitt av Vetenskapens värld som handlade om fasta. Har ju själv kört med periodisk fasta under min paleo-satsning och det tror jag har varit en stor framgångsfaktor.
Jag brukar sikta på att ha fasta mellan 20 och 12. Ibland har jag kört en 24-timmars (alltså att jag äter middag, och sedan fastar till middagen dagen efter) har dock inte gjort 24-timmarsfastan så många gånger, kanske 4-5.
Avsnittet var i alla fall väldigt intressant och att fasta verkar vara bra i många fler hänseenden än om man vill gå ner i vikt. Kolla in det om du är intresserad.

Promenerade med Lotta och Måns idag, trivsamt med lite sällskap. Vi spelade in en rolig film och la ut på Vine (som instagram fast med små loopade filmer). Adda mej vettja!

Kom hem sen dess har jag mest spelat gitarr.
Har fått den stora äran att spela och sjunga på mitt kusinbarns dop. Ska bli riktigt roligt och de har valt jättefina låtar som jag tror kommer bli superbra! Har satt kompen och lärt mig texterna på båda låtarna, nu ska jag bara fundera på formerna.

Annars då?
Jo, jag har gjort en våffelsmet (visst är det idag det är våffeldagen?) som står och sväller i kylen. Ska även göra en broccolisoppa som blir till förrätt.

Ska fara till Hallen och simma ikväll. Kewl!

Här sitter jag kvar i mina promenadkläder och spelar gitarr.

Justja, har ett berg med tvätt jag skulle kunna hänga. Skönt att den är tvättad iaf.
Hörs

1 kommentar:

........ sa...

Klart att det kommer att bli superbra när det är den superbästa som ska spela ;)..
Kramen!! A