torsdag 14 juli 2011

Fin dag!

Imorse var det typ 7 grader när jag cyklade på jobbet! Sjukt ju! Så det blev handskar och pannband på för att inte frysa. Framåt dan klarnade det upp och sista rasten satt vi ute. När jag kom hem drog jag med bror ut på promenix sen satt vi och lapa sol på altanen. Trävligt..
Åt middag själv ikväll, mamma hade varit i stan och handlat och vi väntade på att grilla det hon kom hem med. Slutade med att klockan var över sju och jag åt min lunch vid 10 så det kändes som att de va dags och styra upp något annat till middag. Tog vad jag hittade i kylen och slängde upp på en tallrik. Blev gôtt de! :)
Spela lite gitarr har jag hunnit med ikväll också, författade en låt i min sångbok. Nu ska jag gå ner och se om jag kan hitta nånting att stoppa i dosan tills imorrn. EN LITEN DAG KVAR sen HELG! :)
DSC_0010
Mina nya glajjor
DSC_0025
Finaste Hrappur är här över helgen <3

tisdag 12 juli 2011

tröttnyduschadtjej_88

Idag när jag kom hem från jobbet hängde jag tvätten som låg kvar i maskinen från igår, sen satte jag mig och plinkade på gitarren, tog en promenad, diskade lite (säger man så om man plockar ur och i diskmaskinen?) åt mat, gjorde dosa, cyklade 45 minuter på träningscykeln, gjorde sjukgymnastövningar + lite situps badade duschade och nu ligger jag i sängen och ska sova.
Notera att det inte fanns någon tupplur bland allt som jag gjort sen jag kom hem. Det var väl medvetet för jag har sovit jättemärkligt dom två senaste nätterna, drömt massa skumma saker och vaknat upp alldeles för många gånger för att jag ska känna mig utvilad och normal dagen efter. Därför hoppas jag att kunna sova gott nu inatt!
Imorgon blir det antingen kabåt på Dammån eller rep med bandet - Måns. Han jobbar på andra skiftet så det går inte repa allihopa på veckorna... Och i helgen är Maria borta så vi får nog repa utan henne då. Jag behöver repa själv ungefär varje dag egentligen. Hehe, fast de känns inte lika seriöst detta bandet som när jag spelade på Gotland.. Svårt att förklara men det är lite skönare stämning liksom, inte så jääääkla noga hur vi spelar :)
Justja Kabåt är en blandning mellan kanot och båt. Den är lite stadigare än en kanot men inte lika stadig som en båt, om man är tre stycken är det en bra grej. (Jag Lotta och Maria tänkte ta oss iväg men allt beror på vädret)
Nu sover vi tycker jag!
God natt!

Blir man inte less?

När man precis tagit all vittvätt och kört igång tvättmaskinen. Så möts man av denna lilla strumpa som ramlat ur famnen på vägen ner till tvättstugan:

Den ba ler och säger "ha, jag kom undan"

måndag 11 juli 2011

Kvällens skörd

Bror kom ju hem igår (visserligen låg jag och sov när han kom i och med att jag jobbar förmiddag)
Men idag har vi promenerat, ätit smaskig middag och sedan åkt på smultronjakt.
Tänkte först ta en cykeltur, men det regnade så vi tog bilen. Blev uppehåll efter en liten stund men sen regnade det igen...
Såhär mycket smultron blev det ikväll:
DSC_0007
Så familjen fick sig en god efterrätt. Nomnom!
Nu ska jag sova, visst är jag tråkig? Men så äre när man börjar jobbet i gryningen...
Hörz

söndag 10 juli 2011

Smultron

Ikväll var jag och Maria på en liten cykeltur. Vi cyklade till Kvarnen och kollade in alla fina sportstugor där. Superfint är det där!
Sen när jag kom hem tog jag med mig en liten hink och cyklade vidare till 321:an och plockade smultron. Fanns verkligen huuur mycket som helst men till slut var min hink full, så jag åkte hem.
DSC_0041
Smultron! Nomnom...
Gjorde GI-glass med kesella och smultron av lite, men resten åt jag mamma och pappa upp. Smaskens.
Glassen får stå tills imorgon då jag inte orkade vara uppe så länge tills den blev klar. Jobbar förmiddag imorgon.
Snart helg? :)
Hoppas på fint väder imorrn då så jag kan äta glass när jag kommer hem!

lördag 2 juli 2011

Nya kledur

Yeah, va in till stan och shoppade upp slanten jag fick av farmor i födelsedagspresent.
Det blev en väska ett par sandaler och en tröja:


Ikväll blir det middag i granngårn, sen får vi se vart vi tar vägen... :)
Igår kväll repade vi, gick sjukt bra! Trodde vi kunde typ 3 låtar men de visade sig att vi hade 14 st på vår repertoar, grett! Inte för att vi kan alla än men vi har iaf spelat dom och de gick hyffsat :)
Tror vi kom fram till ett bandnamn också nu när vi alla jobbar på Nord-Lock: Nörd-Lökkz haha lite cheesy men vi tar de som arbetsnamn tycker jag :)
Hörz